TLC пуснаха най-новата си песен на пазара

Екзотичната група, нашумяла през 90-те, най-после пусна на пазара нова песен. Парчето е от предстоящия нов сборен албум „20" и се казва "Meant To Be"-балада, написана съвместно с Ne-Yo. 

Новата продукция на TLC ще стартира на 15 октомври и събира най-големите хитове на гърлбандата, сред които "No Scrubs", "Unpretty", "Creep" и "Waterfalls". 
T- Екзотичната група, нашумяла през 90-те, най-после пусна на пазара нова песен. Парчето е от предстоящия нов сборен албум „20" и се казва "Meant To Be"-балада, написана съвместно с Ne-Yo. Новата продукция на TLC ще стартира на 15 октомври и събира най-големите хитове на гърлбандата, сред които "No Scrubs", "Unpretty", "Creep" и "Waterfalls". T-

Надал, Джокович и Федерер се класираха с лекота за третия кръг в Шанхай


Лидерът в световната ранглиста Рафаел Надал, защитаващият титлата си Новак Джокович и бившият финалист Роджър Федерер се класираха безпроблемно за третия кръг на турнира от сериите "Мастърс" в Шанхай.

Надал разби украинеца Александър Долгополов с 6:3, 6:2, Джокович даде едва два гейма на испанеца Марсел Гранолерс за успеха с 6:2, 6:0, докато Федерер взе рутинна победа над италианеца Андреас Сепи с 6:3, 6:4.

Надал имаше нужда от едва 58 минути за успеха над Долгополов....

Раждат ли слабите майки по-умни деца?

Изследване доказва, че коефициентът на интелигентност на тези деца е по-висок

    


Деца се подпалиха при игра с пистолет

Две 13-годишни деца са с обгаряния по лицето и тялото, но без опасност за живота, след като подпалиха дома си при игра с газов пистолет.

Комисията на Сидеров подхваща случая с Мишо Бирата

/КРОСС/ Парламентарната комисия за конфликт на интереси ще проучва бившия премиер Бойко Борисов и бившия шеф на Агенция "Митници" Ваньо Танов по случа "Мишо Бирата". В комисията е постъпил анонимен сигнал срещу бившия премиер и отстранения шеф на митниците, който трябваше да бъде разгледан днес. "По този случай имаше голям медиен шум, но нямаше никакви действия на институциите. Аз не зная прокуратурата да е водила някакво досъдебно производство и затова този сигнал ще бъде разгледан. Ние не сме разследващ орган, ще поискаме информация от институциите", коментира председателят на комисията Волен Сидеров.Сигналът съдържал описание на случая и в него се настоява за проверка дали всъщност не става въпрос за корупция под формата на политически чадър над Михаил Михов - Мишо Бирата.Припомняме, че скандалът около покойния бизнесмен Михов се разрази в началото на 2011 година, когато бяха разпространени флашки с три разговора - два между тогавашния премиер Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов и един между Танов и бившия му заместник Антоний Странджев. В единия от разговорите Борисов настояваше митничари да се изтеглят от пивоварната на бизнесмена, защото "обещал, че няма да го пипа".В края на март 2011 г. Мишо Бирата беше открит мъртъв в хотел в Правец. Не се намериха доказателства за насилствена смърт.

Тасманийски дяволи в зоопарка в Сан Диего

Тасманийските дяволи, които са включени в списъка на застрашените видове, пристигаха в САЩ от Австралия

Германски институции и политици скочиха срещу имигрантите от България и Румъния

Германски институции и политици реагираха с възмущение на изявленията на Европейската комисия, според които увеличаването на потока на имигранти от страни като България и Румъния няма да представлява тежест за германските социалноосигурителни фондове и дори напротив - ще допринесе за благосъстоянието на страната, пише германският в.

Самоосигурявате се - подайте декларации до края на месеца

До края на октомври физическите лица, които сами определят и внасят дължимия авансово данък, трябва да подадат декларацията по Закона за данъка върху...

Правителството предлага промени в Закона за дейността на колективните инвестиционни схеми

Министерският съвет (МС) одобри законопроект за изменение и допълнение на Закона за дейността на колективните инвестиционни схеми и други предприятия...

Самоосигурявате се - подайте декларации до края на месеца

До края на октомври физическите лица, които сами определят и внасят дължимия авансово данък, трябва да подадат декларацията по Закона за данъка върху...

Две дами от Плевен получиха по един автомобил от„Втори ТОТО шанс"

По един тото-автомобил ще управляват от днес две късметлийки от град Плевен, спечелили голямата награда в играта "Втори ТОТО шанс". На празнично събитие в центъра на града плевенчанките получиха ключовете от новите коли - Opel Asrta Classic III, от г-н Христо Лилов, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор - гр. Плевен. Веса Андреева е пуснала своя печеливш фиш с 2 комбинации, на стойност 1,40 лева, в 70-ти тираж на ТОТО 2, който се проведе на 01.09.2013 г. Вторият тото шанс идва отново в Плевен, в 76 тираж, провел се на 22...

На остров ”Св. Анастасия” открили съкровище

Части от златен кръст и ръкописна библия, както и десетки монети, са открити при ремонтните дейности на остров “Света Анастасия“. Това съобщи кметът на Бургас Димитър Николов на презентационен тур на острова.

Евробарометър: В Бургас се живее много по-добре отколкото в София

Пристанище Бургас, Снимка: wikimapia

Бургас е значително по-приветлив и добър за живеене град от столицата. Това показа изследване на “Евробарометър” за качеството на живота в европейските градове, публикувано вчера. Проучването, проведено с анкети в края на миналата година, обхваща 83 града в Европейския съюз. То е поръчано от Еврокомисията, за да послужи за основа на визията за развитие на съответните градове.

В списъка Бургас е класиран на 23 място по удовлетворение на жителите му – далеч преди София (67 място). Степента на удовлетвореност е измерена според 28 критерия за качеството на живота и по почти всички столицата отстъпва на черноморския град.

Жителите на Бургас са много по-доволни от инфраструктурата, чистотата, работата на администрацията, спортните и културните си обекти. Драстична е разликата в усещането за сигурност в двата града и според резултатите мнозинството от жителите на столицата са резервирани към съгражданите си на въпрос “може ли да се вярва на хората в града” 69% от бургазлии отговарят положително, докато в София делът им е едва 39%.

Българската столица е в дъното на европейската класация по отношения на удовлетвореността от пътищата и обществените пространства. София е сред последните десет. Бургас е доста по-напред в списъка.

Двата града са близо по отношение на качеството на въздуха – огромна част от жителите им се оплакват от мръсния въздух. Това е един от приоритетните за хората проблеми -след здравните услуги и преди безработицата.

Статията "Евробарометър: В Бургас се живее много по-добре отколкото в София" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Русия и България ще развиват заедно туризма си

Правителството одобри проекта на Протокол за разширяване на сътрудничеството между Министерството на икономиката и енергетиката на България и Министерството на културата на Русия в областта на туризма.

Подписването на Протокола отразява стремежа на двете страни да създадат най-благоприятни условия за ползотворно и взаимно изгодно сътрудничеств Правителството одобри проекта на Протокол за разширяване на сътрудничеството между Министерството на икономиката и енергетиката на България и Министерството на културата на Русия в областта на туризма. Подписването на Протокола отразява стремежа на двете страни да създадат най-благоприятни условия за ползотворно и взаимно изгодно сътрудничеств

Прострелялото се дете в Пловдив е със спукан череп

Със спукан череп и множество кръвонасядания е прострелялото се с газов пистолет 5-годишно дете в Пловдив. То е в тежко състояние, съобщиха за Фокус от пресцентъра на Университетска болница. Лекари от неврохирургията на болницата казха, че детето е със счупен череп в областта на слепоочието, а под него са множеството кръвонасядания ... Със спукан череп и множество кръвонасядания е прострелялото се с газов пистолет 5-годишно дете в Пловдив. То е в тежко състояние, съобщиха за Фокус от пресцентъра на Университетска болница. Лекари от неврохирургията на болницата казха, че детето е със счупен череп в областта на слепоочието, а под него са множеството кръвонасядания ...

Батков: Тони Здравков ще е треньор на Левски

Собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че Антони Здравков ще бъде старши треньор на „сините“ поне до края на полусезона. „Отборът ще бъде воден от Антони Здравков, Мариян Христо и Елин Топузаков с пълно доверие. Ще води този, който има лиценз. Поне до полусезона“, сподели Батков. „Като постъпка аз не мога да не я осъдя, жалко за Левски и за самия Петев, защото той не заслужаваше по този начин да бъде посрещнат. Но така или иначе, той ми се обади преди 2 часа и половина и ми каза, че при създалата се ситуация отказва да поеме отбора на Лев...

От „УорлиПарсънс" ще оспорват обвиненията на Събин Събинов

/КРОСС/ Компанията „УорлиПарсънс", която е инженеринговият консултант за строежа на втората атомна електроцентрала у нас, защити регионалния си директор за България Събин Събинов, определяйки обвинението му по скандала „Белене" за безпочвено и неоснователно.От компанията обявяват, че категорично ще оспорват обвиненията и са уверени, че Събинов ще бъде напълно оправдан.Декларира се, че през цялото време той е действал като представител на „УорлиПарсънс Нюклиър Сървисис" ЕАД.Изтъква се също така, че „УорлиПарсънс" продължава да сътрудничи на българските власти в текущото разследване на проекта „Белене", като компанията работи в рамките на валиден договор от самото му възлагане от НЕК през 2005 г.От компанията подчертават, че след обявеното от българското правителство през 2012 г. прекратяване на строителството на АЕЦ „Белене", договореният обхват на услуги беше изменен, за да бъдат предоставени намален обем услуги по време на фазата на „замразяване" на проекта.Дружеството е работило последователно в подкрепа на своя клиент - НЕК, на българското правителство и техните интереси. Уведомление за прекратяване на договора получихме на 7 октомври 2013 г., заявяват те в писмо до медиите.От УорлиПарсънс също така декларират, че не са свързано лице с „Атомстройекспорт", каквито обвинения преди дни им отправиха от ДСБ.    

Петев се оттегли, Антони Здравков ще води "Левски"


Ивайло Петев се е отказал да води "Левски", а Антони Здравков ще ръководи отбора до зимната пауза, съобщи собственикът на клуба Тодор Батков след среща с феновете.

"Петев ми се обади преди два часа и половина и ми каза, че при създалата се ситуация отказва да поеме отбора на "Левски", заяви Батков към 17 часа.

"Отборът ще бъде воден от Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов в предстоящия мач с ЦСКА. Имат пълното ми доверие и подкрепа", добави собственикът на...

Ивайло Петев се оттегли, Антони Здравков ще води "Левски"


Ивайло Петев се е отказал да води "Левски", а Антони Здравков ще ръководи отбора до зимната пауза, съобщи собственикът на клуба Тодор Батков след среща с феновете.

"Петев ми се обади преди два часа и половина и ми каза, че при създалата се ситуация отказва да поеме отбора на "Левски", заяви Батков към 17 часа.

"Отборът ще бъде воден от Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов в предстоящия мач с ЦСКА. Имат пълното ми доверие и подкрепа", добави собственикът на...

Видео: Ивайло Петев се оттегли, Антони Здравков ще води "Левски"


Ивайло Петев се е отказал да води "Левски", а Антони Здравков ще ръководи отбора до зимната пауза, съобщи собственикът на клуба Тодор Батков след среща с феновете.

"Петев ми се обади преди два часа и половина и ми каза, че при създалата се ситуация отказва да поеме отбора на "Левски", заяви Батков към 17 часа.

"Отборът ще бъде воден от Антони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов в предстоящия мач с ЦСКА. Имат пълното ми доверие и подкрепа", добави собственикът на...

Звездна борба на българи в Германия

Звездна борба на българи беляза старта на Бундеслигата.
Бронзовият от олимпиадата Пекин 2008 и бивш №1 в света Радослав Великов демонстрира отлична форма, като надделя над вицешампиона на света и Европа Владимир Дубов с 8:6. И двамата се бориха в по-горната за тях кат. до 66 кг на свободния стил.
Отборите им съответно “Кьолербах” и “Мьомбрис Кьон Звездна борба на българи беляза старта на Бундеслигата. Бронзовият от олимпиадата Пекин 2008 и бивш №1 в света Радослав Великов демонстрира отлична форма, като надделя над вицешампиона на света и Европа Владимир Дубов с 8:6. И двамата се бориха в по-горната за тях кат. до 66 кг на свободния стил. Отборите им съответно “Кьолербах” и “Мьомбрис Кьон

БСП възнамерява да върне пушенето на стадионите и летищата


БСП възнамерява да върне пушенето на стадионите и в зали на летищата. Това е записано в проект на промени в закона за здравето, които осем депутати от левицата дадоха за обсъждане в ръководството на парламентарната група на БСП.

Премахваме неработещ текст, коментира един от авторите на поправките, Спас Панчев, за отпадането на забраната да се пуши на стадиони. По думите му само Малта и Македония прилагат "строг режим" за пушенето като България, а дори във Великобритания и Ирландия,...

Бареков поема адвокатската защита на майките срещу НОИ

Габрово изпълни площада за "България без цензура". По апела на Николай Бареков хората сведоха глави в минута мълчание за починалата родилка Деси и нейното бебе. Агенция "Медицински одит" проверява болницата. Бареков обяви още, че адвокатите от екипа му поемат защитата на майките, осъдени от НОИ да връщат майчинството със задна дата, за това че децата им са ходили на детска ясла.

Ремонтираният остров Света Анастасия отваря през пролетта на 2014 г. (видео)


Ремонтираният остров Света Анастасия край Бургас, който е единственият обитаем в страната, ще бъде отворен за посещения през пролетта на 2014 г., съобщиха от градската управа.

Сградите на острова вече са изцяло обновени и възстановени. Там е изграден музей, разказващ историята на острова, възстановени са и стенописите на църквата, датиращи от 14-и век.

Създадена е къща за гости с гледка към Бургаския залив и възможност за пренощуване в истинска монашеска килия, има още...

7 жертви при пожар във фабрика в Бангладеш (видео)

Седем работника са загинали и 50 са ранени при пожар в завод за производство на трикотажни изделия за британски и световни търговци на дребно. Огънят е избухнал във фабрика Aswad Knit Composite в град Срипур, на около 40 мили от Дака. Компанията е най-големият производител на трикотаж в Бангладеш. 

Според персонала пожарът е избухнал в машинното Седем работника са загинали и 50 са ранени при пожар в завод за производство на трикотажни изделия за британски и световни търговци на дребно. Огънят е избухнал във фабрика Aswad Knit Composite в град Срипур, на около 40 мили от Дака. Компанията е най-големият производител на трикотаж в Бангладеш. Според персонала пожарът е избухнал в машинното

Нюйоркски ресторант предлага вечери сред тишина

Идеята е от будистките монаси закусват, без да говорят

    


Съд осъди друг съд да плати 2800 лв. адвокатски хонорар

Съд осъди друг съд да плати адвокатски хонорар в размер на 2800 лв. Решението е на Административен съд-Разград, а потърпевшият е Окръжен съд-Русе. Магистратите от дунавския град бяха ответници в процес по Закона за достъп до обществена информация, делото бе в Разград заради отводи на административните съдии в Русе. Повод за подаване на жалбата в съда е отказ на Окръжен съд-Русе да предостави искана информация на Националната асоциация за обществена защита. От неправителствената организация поискали актовете, с които е определен пропускат...

МВР моли за съдействие: Кой е този мъж?

ОДМВР-София търси съдействие за установяване самоличността на мъж, съобщиха от Областната дирекция.

Възрастният мъж, открит на 6 октомври в района на с. Бов, община Своге без документи за самоличност, е представил данни, несъответстващи на регистрите. 

Той е на видима възраст 65-70 години и ръст 170 см, нормално телосложение, побеляла коса ОДМВР-София търси съдействие за установяване самоличността на мъж, съобщиха от Областната дирекция. Възрастният мъж, открит на 6 октомври в района на с. Бов, община Своге без документи за самоличност, е представил данни, несъответстващи на регистрите. Той е на видима възраст 65-70 години и ръст 170 см, нормално телосложение, побеляла коса

7 загинали и 50 ранени при пожар във фабрика в Бангладеш

Седем работника са загинали и 50 са ранени при пожар в завод за производство на трикотажни изделия за британски и световни търговци на дребно. Огънят е избухнал във фабрика Aswad Knit Composite в град Срипур, на около 40 мили от Дака. Компанията е най-големият производител на трикотаж в Бангладеш. 

Според персонала пожарът е избухнал в машинното Седем работника са загинали и 50 са ранени при пожар в завод за производство на трикотажни изделия за британски и световни търговци на дребно. Огънят е избухнал във фабрика Aswad Knit Composite в град Срипур, на около 40 мили от Дака. Компанията е най-големият производител на трикотаж в Бангладеш. Според персонала пожарът е избухнал в машинното

Новите iPhone-и идват в България на 25 октомври

От Apple току що обявиха следващите дати, на които последните модели от серията iPhone ще се появят на 52 нови пазари по света, в това число и на...

Кандидатурите на Варна за младежка и културна столица на Европа влязоха в мрежата Евроситис

Двете кандидатури на Варна  - за младежка столица на Европа през 2016 г. и за културна столица през 2019 г., бяха представени в мрежата на градовете Евроситис по време на посещение на екип от община Варна в Брюксел.  Програмата по популяризирането на морската столица включваше още срещи с генералния секретар на Асамблеята на европейските региони - Паскал Геоген, както и с екипа на Европейска младежка столица 2015 - Клуж Напока (Румъния).

Гранична полиция задържа плавателен съд с нелегални имигранти край Калиакра

Служители на „Гранична полиция“ задържаха плавателен съд с нелегални имигранти, съобщават от пресцентъра на МВР. Сигналът за непознат плавателен съд в български териториални води е получен в 10.02 часа тази сутрин чрез Интегрираната система за наблюдение на морската граница. Веднага от Регионалния координационен център към мястото, където е локализиран съдът /на около 8 морски мили от нос Калиакра/, бил насочен гранично-полицейски кораб. Плавателният съд е задържан около 11 часа. На борда му са установени общо 26 души – двама екипаж и 24 пътниц...

Баскетболен клуб “Хасково” победи отбора на „Берое” на турнира в Димитровград

Баскетболен клуб “Хасково 2012″ се радва на победата

Баскетболен клуб “Хасково 2012″ победи отбора на „Берое”-Стара Загора в първата среща на Предсезонния турнир по баскетбол за жени за купата на кмета на Димитровград. Спортната инициатива бе официално открита днес в спортна зала „Младост”.

Талантливите хасковски баскетболистки завършиха първата си среща в турнира с победа. Те победиха с 65 на 56 точки отбора на „Берое”-Стара Загора. Момичетата на старши треньорът Елена Станкова показаха майсторски умения на баскетболното игрище. Те поведоха с преднина от началото до финала на срещата. Официален старт на първото издание на предсезонния турнир по баскетбол за жени даде кметът на общината Иво Димов.

“Надявам се с този турнир да възродим традициите и да дадем насока в развитието на баскетбола в Димитровград. Пожелавам честна и спортсменска игра и се надявам най-добре подготвения отбор да спечели турнира”, пожела градоначалникът.

Турнирът уважи мениджърът на Националната баскетболна лига Иван Ценов. Днес играят отборите на -”Дунав”- Русе  и “Рилски спортист” -Самоков. На 10 октомври ще са полуфиналните срещи и финала на турнира за купата на кмета. Срещите ще се играят от 15 и 17 часа.

Гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ден 118: Полицията спря шествието на бул. “Дондуков” (на живо)

Снимка: Константин Павлов

За 118-и пореден ден в центъра на София се събраха протестиращи срещу кабинета на Пламен Орешарски. 

След високото напрежение от вчера: връщането на Делян Пеевски в парламента, блокирането на премиерския кортеж на “Гурко” и снощните сблъсъци, тази вечер в протеста участват около 500 души. Те се събраха пред Министерски съвет, а след това се опитаха да тръгнат по бул. “Дондуков”, но части на полицията и жандармерията препречиха пътя им. 

Хронология на събитията (обновяваме постоянно): 

20.00 ч. – София – шествието тръгва към парламента по бул. “Цар Освободител”.

19.45 ч. – София – протестиращите се опитват да тръгнат по бул. “Дондуков”, но полицейски кордон ги спира. Част от тях сядат на земята. Малко след това всички се изправят и запяват химна. 

19.30 ч. – София – демонстрантите се събират на площад “Независимост”

Статията "Ден 118: Полицията спря шествието на бул. “Дондуков” (на живо)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Ден 118: Нови сблъсъци с полицията (на живо)

Снимка: Константин Павлов

За 118-и пореден ден в центъра на София се събраха протестиращи срещу кабинета на Пламен Орешарски. И тази вечер той не минава без напрежение. 

След високото напрежение от вчера: връщането на Делян Пеевски в парламента, блокирането на премиерския кортеж на “Гурко” и снощните сблъсъци, тази вечер в протеста участват около 500 души. Те се събраха пред Министерски съвет, а след това се опитаха да тръгнат по бул. “Дондуков”, но части на полицията и жандармерията препречиха пътя им. 

Хронология на събитията (обновяваме постоянно): 

20.20 ч. – София -  Протестиращите вече са пред парламента. Сред тях отново се забелязват момчета, които приличат на футболни хулигани. Има и няколко скинхедс.  

 20.15 ч. – София - протестиращите са на кръстовището с “Раковска” и скандират “Мафия” и “Оставка”. Малко след това шествието се опита да завие по ул. “6-ти септември”. Заформи се кратко меле. Шествието продължи към Народното събрание.

20.10 ч. – София – около шествието има много полицаи. Част от демонстрантите тичат, за да заблудят униформените. Стигна се до сблъсъци. 

20.00 ч. – София - шествието тръгва към парламента по бул. “Цар Освободител”.

Снимка: Константин Павлов

Снимка: Константин Павлов

19.45 ч. – София – протестиращите се опитват да тръгнат по бул. “Дондуков”, но полицейски кордон ги спира. Част от тях сядат на земята. Малко след това всички се изправят и запяват химна. 

19.30 ч. – София – демонстрантите се събират на площад “Независимост”

Статията "Ден 118: Нови сблъсъци с полицията (на живо)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

От "Уорли Парсънс" отричат да са свързани с "Атомстройекспорт"

"Уорли Парсънс" не е свързано лице с "Атомстройекспорт", обявиха от компанията след като вчера такава информация беше изнесена от представители на ДСБ, а после на практика и потвърдена от прокуратурата.

Членът на ръководството на ДСБ Иван Иванов обяви пред медиите във вторник, че консултантът по проекта АЕЦ "Белене" - "Уорли Парсънс" и строителят "Атомстройекспорт" са регистрирали общо дружество. Заради това партията изрази съмнения, че консултантът, на който плаща НЕК, може да е...

Русия: По-тежки обвинения за активистите на "Грийнпийс"

На кораба "Арктик сънрайз" е намерена апаратура с двойно предназначение и наркотици

Хванаха крадци на грозде

Четирима мъже, откраднали грозде от лозов масив в село Глушник са били задържани от  са задържани за кражба на грозде от служители на Участък Полиция - “Петолъчка”. Това е станало по време на специализирана операция, проведена на 7-ми и 8-ми октомври с цел опазване на селскостопанското имущество и противодействие на битовата престъпност в малките и слабо населени места. В хода на операцията е получен сигнал за кражба на 120 кг грозде в Глушник. При проведените незабавни издирвателни действия са задържани извършителите. Двама от тях са криминалн...

So Independent отново с кино за гледане, слушане и говорене


Фестивалът за американско независимо кино So Independent (24 октомври - 3 ноември), който вече се превърна в очаквана традиция в столицата, и тази година ще зарадва почитателите на киното с интересни и супер актуални заглавия, които може и да не се появят в редовните прожекции на киносалоните в страната след това.

Пълната програма, която е вече онлайн в сайта на фестивала, подсказва, че за 11-те си дни So Independent ще успее да задоволи с поне по един филм всеки вкус.

So...

So Independent отново с много ново кино за гледане, слушане и дискутиране


Фестивалът за американско независимо кино So Independent (24 октомври - 3 ноември), който вече се превърна в очаквана традиция в столицата, и тази година ще зарадва почитателите на Седмото изкуство с интересни и супер актуални заглавия, които може и да не се появят в редовните прожекции на киносалоните в страната след това.

Пълната програма, която е вече онлайн в сайта на фестивала, подсказва, че за 11-те си дни So Independent ще успее да задоволи с поне по един филм всеки вкус....

"Правна абракадабра" е случаят с Пеевски, скочиха от ДБГ

"Резултатът е ясен - разрушаване на държавността"

    


Изграждат 16 километра нов водопровод в Полето и Долно Осеново

Изграждат 16 километра нов водопровод в Полето и Долно Осеново за 5 600 000 лева. В следващите дванадесет месеца предстои работа по цялостна реконструкция и рехабилитация на водопроводните съоръжения – 11 километра водопровод в село Полето и още 5 километра водоснабдителна мрежа в село Долно Осеново.Кметът на общината Апостол Апостолов даде старт на работата в село Полето след като свещеник благослови началото на мащабната инвестиция.В село Долно Осеново първа копка направиха заедно общинският кмет Апостол Апостолов и областният управител Муса ...

ВИДЕО: Агер нацели дете с топка, подари му фланелката си за извинение

Защитникът на Ливърпул Даниел Агер намери интересен начин да се извини на едно от момчетата, наблюдаващи тренировката на датския национален тим, след като го нацели с топката в главата. При изпълнение на преки свободни удари, защитникът удари право в лицето един от малчуганите зад вратата. След като разбра какво е направил, Агер прескочи рекламните пана около терена и лично се извини на момчето, след което свали фланелката си и му я подари. ВИЖТЕ ВИДЕОТО С ИНТЕРЕСНАТА СЛУЧКА...

Разпознай този мъж и се обади в МВР

ОДМВР-София търси съдействие за установяване самоличността на мъж, съобщиха от Областната дирекция.

Възрастният мъж, открит на 6 октомври в района на с. Бов, община Своге без документи за самоличност, е представил данни, несъответстващи на регистрите. 

Той е на видима възраст 65-70 години и ръст 170 см, нормално телосложение, побеляла коса ОДМВР-София търси съдействие за установяване самоличността на мъж, съобщиха от Областната дирекция. Възрастният мъж, открит на 6 октомври в района на с. Бов, община Своге без документи за самоличност, е представил данни, несъответстващи на регистрите. Той е на видима възраст 65-70 години и ръст 170 см, нормално телосложение, побеляла коса

Ива Николова сяда в горещия стол на Бареков

София /КРОСС/ От 14 октомври (понеделник) в сутрешния блок на TV7 " се завръща емблематичната рубрика за качествена журналистика "Гореща точка". В горещия стол на Николай Бареков сяда известната с острия си език журналистка Ива Николова. Тя ще задава сериозните въпроси и изисква сериозни отговори от гостите си по най-горещите теми.Ива Николова е позната с богатия си опит в различни печатни и електронни медии, издадените си книги и политически опит. Тя бе част от екипа на вестниците "Труд", "Монитор", "Политика", "Новинар" и агенция "Блиц", водеше собствено предаване по радио К2, а последно бе директор на софийското студио на NBT (Нова Българска телевизия).Сега Ива Николова ще разтърсва утрото на политиците и обществениците, за да търси отговорите, които ще направят зрителите по-спокойни и информирани."На горещите точки трябва да има горещи хора. С Николай Бареков преди много години нажежавахме един след друг едно и също студио. Той достатъчно е нажежил студиото на "Гореща точка", температурата не бива да спада и затова влизам там", сподели Ива Николова.От понеделник в "Добро утро, България!" ще има и още промени, освен завръщането на "Гореща точка" с нов водещ

Русия ще съди активистите на "Грийнпийс" и за наркотици

Властите в Русия може да коригират обвинителния акт срещу активистите на „Грийнпийс", след като получиха сигнал, че на борда на кораба им са открити наркотични вещества, съобщи РИА „Новости".

Официалният представител на Следствения комитет Владимир Марин заяви, че срещу екозащитниците ще бъдат повдигнати „обвинения в извършването на други по - т Властите в Русия може да коригират обвинителния акт срещу активистите на „Грийнпийс", след като получиха сигнал, че на борда на кораба им са открити наркотични вещества, съобщи РИА „Новости". Официалният представител на Следствения комитет Владимир Марин заяви, че срещу екозащитниците ще бъдат повдигнати „обвинения в извършването на други по - т

Със спукан череп е прострелялото се дете в Пловдив

Със спукан череп и множество кръвонасядания е прострелялото се с газов пистолет 5-годишно дете в Пловдив. То е в тежко състояние, съобщиха за Фокус от пресцентъра на Университетска болница. Лекари от неврохирургията на болницата казха, че детето е със счупен череп в областта на слепоочието, а под него са множеството кръвонасядания ... Със спукан череп и множество кръвонасядания е прострелялото се с газов пистолет 5-годишно дете в Пловдив. То е в тежко състояние, съобщиха за Фокус от пресцентъра на Университетска болница. Лекари от неврохирургията на болницата казха, че детето е със счупен череп в областта на слепоочието, а под него са множеството кръвонасядания ...

Цацаров се оплака, че правителството го засипва с бумащина

Главният прокурор на страната Сотир Цацаров се оплака, че правителството затрупва с излишна работа прокуратурата и по този начин пречи да се върши по-бързо работа по съдебните дела. Пред Народното събрание Цацаров отчете работата на държавното обвинение през 2011 и 2012 г. Главният прокурор даде за пример доклад, който му изпратила спортната министърка, за чието име главният прокурор не се сети. В него били описани резултатите от антидопингова проверка. Обвинител номер 1 обаче й върнал документа с пояснение, че не разбира защо му изпращат тези данни. Министър Мариана Георгиева пък обяснила, че му праща данните заради член в НПК. "Само от възпитание не й обясних на министърката безсмислието на въпросния доклад", коментира още обвинителят, цитиран от Стандарт Нюз. Според Цацаров де...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване