КНСБ стартира с кампания в подкрепа на бежанците

КНСБ стартира кампания по събиране на дрехи и пособия за бежанците от Сирия, които са крайно необходими за тях. В  хасковската организация вече са пристигнали доброволци, които са направили дарение.

 Трети ден от Регионалния съвет в към КНСБ продължават с кампанията по събиране на дарения в помощ на бежанците от Сирия. Те са предназначени за лагера в Пъстрогор.  Около 100 деца се помещавали  там, уточняват от  регионалната структура. Затова сидикалистите апелират повече хора да дарят детски дрехи.

Желаещите да се включат в кампанията могат да направят своите дарения в регионалната структура на КНСБ от 9 до 18 часа. Дрехите трябва да отговарят на определени условия като те трябва да бъдат изпрани, сгънати, годни за носене.

  В следващия понеделник ще бъдат доставени събраните дарения в бежанския лагер, уточняват от КНСБ.

 

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

Необходима е правителствена програма за приемане на бежанските семейства, смята палестинският посланик

Необходимостта от това да се изработи правителствена програма за приемане на бежанските семейства в България, изрази по време на пресконференция в Шумен палестинския посланик д-р Ахмед Ал Мадбух. Той добави, че е поставял този въпрос и в разговор с премиера Орешарски.По думите на д-р Ал Мадбух, до момента бежанците, които са попадали в България са били обикновено млади хора, не семейни и техните проблеми се решават по-лесно, след като те получат статус на бежанци. „Новото в ситуацията е, че идват цели семейства. Към момента съществуващите закон...

Виж първата порция кредитни милионери от ДС!

Комисията по досиетата обяви днес имената на 47 лица, които са получили банкови кредити през 1997 г., но не са ги върнали. Около 10 % от тях са сътрудничили на бившата Държавна сигурност.

УорлиПарсънс застава твърдо зад обвинения Събинов

От компанията обявяват, че категорично ще оспорват обвиненията

ЕП въвежда ниви правила за по-голяма професионална мобилност в ЕС

Виртуална професионална карта за квалификация ще улесни лекари, фармацевти и архитекти, които са решили да практикуват професията си в друга държава от Европейския съюз. Новата система ще ограничи специалистите, на които е забранено да практикуват професията си в собствената им държава, да работят в чужбина.

Плевнелиев: Реформите са изходът от финансовата и икономическата криза

Гарантирането на финансова стабилност, постигането на растеж и устойчиво развитие трябва да продължат да бъдат сред основните приоритети на държавите в Европейския съюз. "Няма бутон в Брюксел, с натискането на който да се намери изход от финансовата и икономическата криза, навсякъде са необходими реформи." Това заяви президентът Росен Плевнелиев на пресконференцията на държавните глави от групата "Арайолуш", с която приключи двудневната среща в полския град Краков. Българският президент за първи път взе участие в този формат. На втория ден от с...

Благовест Белев: До края на 2014 г. цената на златото ще достигне върха си

Златото не е инвестиция, а по-скоро е убежище, каза експертът

    


Задържаха кораб с нелегални имигранти край Калиакра

Служители на "Гранична полиция" задържаха плавателен съд с нелегални имигранти, съобщиха от МВР.

Златомир Златанов на 60 години

Златомир Златанов

Национална научна сесия по повод 60-годишнината на Златомир Златанов се проведе днес в Унгарския културен институт в София. 

Сесията беше открита от Йордан Ефтимов и Тошо Дончев, директор на Унгарския културен институт.

13 български литературоведи, сред които Светлозар Игов, Пламен Дойнов, Пламен Антов, Борис Минков и Бойко Пенчев, представиха свои изследвания върху белетристиката и поезията на Златанов.

Златанов определя себе си като скептик и ретланслатор на чужди идеи, а по мнение на повечето от изказалите се литературоведи той е и радикален критик на българския интелектуалец, свят и човек. 

Статията "Златомир Златанов на 60 години" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Здравните инспекции в Търговище и Шумен с една шефка

Пепа Калоянова бе назначена в сряда за изпълняващ длъжността директор на две Регионални здравни инспекции (РЗИ) - в Търговище и Шумен. Това предизвика втора подписка на медици от Търговище срещу уволнението на предишната шефка на тамошното звено на инспекцията Венка Стоянова, която е и областен координатор на ГЕРБ в града. Тя беше освободена без предупреждение на 20 септември, а зам.-директорът на РЗИ Мариян Кючуков, който първоначално бе предложен да заеме нейното място, отказа назначението. Служители на инспекцията и здравни специалисти от региона изпратиха тогава отворено писмо с подписка до ресорния министър Таня Андреева с настояване Стоянова да бъде възстановена на поста. Защитниците на бившия директор на РЗИ Търговище са на мнение, че смяната на ръководството на звеното е продиктувано от политическата принадлежност на бившия директор. "Въпреки политическата си кариера като областен координатор на ГЕРБ, д-р Стоянова винаги е била безпристрастна и адекватно е реагирала в работната ситуация", гласи писмото. Пепа Калоянова ще изпълнява длъжността директор на двете здравни инспекции до провеждането на конкурси и назначаването на новите ръководители.

Дават подробности около схемата за уреждане на изпити на кандидат-водачи

/КРОСС/ Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация" Димитър Ганев ще представи разкрита схема за уреждане на изпити на кандидати за водачи на МПС, както и мерки за премахване условията за корупция, подобряване организацията и повишаване качеството на предоставяните услуги от ИА „Автомобилна администрация". Събитието ще се проведе утре, 10 октомври 2013 г., от 12.00 часа в зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, ул."Дякон Игнатий" 9.

Секс в колата = 1000 евро глоба

Според обвинението на процеса полицаи проверили колата и открили мъж и жена с непристойно поведение, които били заловени на местопрестъплението

"Протестна мрежа" иска Пеевски да огласи данъците си

Ден след като Конституционният съд (КС) върна Делян Пеевски в парламента, а той разпространи свое писмо, в което се определя като жертва на задкулисието и олигархията в политиката, от "Протестна мрежа" призоваха медийния магнат и депутат от ДПС да огласи данъчните си декларации, подавани през последните години.

Връчват етикет за иновации и добро управление на община Димитровград

Етикет за иновации и добро управление ще получи Община Димитровград,  съобщава в писмо до кмета Иво Димов министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева. Етикетът ще му бъде връчен на 14 октомври, по време на годишната среща на местните власти.

Призът се дава на база на докладите на двама независими експерти и анкетно проучване сред гражданите на Общината, като комисията присъжда етикета за срок от 2013 до 2015 година. Чрез  етикета се признават принципите за добро демократично управление, качеството на предоставяните услуги и добри практики при изпълнение на публичните политики в общината.

Хасково Новини

Варна ще е домакин на международното изложение „Световно образование”

От 10 ч. утре в залите на хотел-галерия „Графит” във Варна ще отвори врати най-голямото консултантско изложение за обучение в чужбина „Световно образование”. За участие в него в града ще пристигнат представители на топуниверситети от Великобритания, Холандия, Дания, Норвегия, Швейцария, Гърция и др.

ЕС ще ни даде пари за бежанците

България ще получи финансова помощ за справяне с бежанския проблем. Това е обявила еврокомисарят за вътрешните работи Сесилия Малмстрьом, съобщи...

Ново издание на рейтинговата система на висшите училища

В новото издание ще може да се избира от близо 70 показателя, по които да се сравняват висшите училища

Русия и България разширяват сътрудничеството в туризма

Правителството одобри проекта на Протокол за разширяване на сътрудничеството между Министерството на икономиката и енергетиката на България и Министерството на културата на Русия в областта на туризма.

Подписването на Протокола отразява стремежа на двете страни да създадат най-благоприятни условия за ползотворно и взаимно изгодно сътрудничеств Правителството одобри проекта на Протокол за разширяване на сътрудничеството между Министерството на икономиката и енергетиката на България и Министерството на културата на Русия в областта на туризма. Подписването на Протокола отразява стремежа на двете страни да създадат най-благоприятни условия за ползотворно и взаимно изгодно сътрудничеств

Продават “Българско сирене”

 

Хасковската мандра, “Българско сирене” АД, от която изчезнаха близо 35 тона сирене и кашкавал от Държавния резерв, е обявена на търг от частния съдебен изпълнител Калинка Араклиева. Това бе публикувано в сайта на камарата на частните съдебни изпълнители. Активите на предприятието са обявени за продажба с начална цена от почти  4, 7 млн. лв.  с ДДС.

Според обявлението се пуска на търг и имота, в която се помещава предприятието, с площ от 13 000 кв. м. Заедно със сградите се продава и оборудването от 1996 -та до 2008-ма. Освен това и автомобилите на дружеството. Публичната продан е обявена в срок от 1 месец от 7 октомври.

Припомняме, че компанията “Българско сирене” се занимава с производство на сирене кашкавал, масло и други млечни продукти. Преди 9 дни от мандрата на “Българско сирене” изчезнаха от Държавния резерв близо 25 тона сирене и 10 тона кашкавал. Липсата бе установена след като бяха предприети незабавни действия за извършване на оглед от полицейските служители и Районна прокуратура. По случая бе образувано досъдебно производство за длъжностно присвояване. Предприети бяха и мерки за недопускане на незаконно изнасяне на останалите на съхранение в дружеството млечни продукти. Предприятието има договор с Държавния резерв от 2008 г. Три години по-късно е подписан анекс.

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

 

 

 

Кметове и наместници пишат доклад за проблемите в населените места в Община В. Търново

Обобщен доклад със съществуващите проблеми във всяко населено място на територията на община В. Търново ще изготвят кметовете и кметските наместници. Документът ще бъде представен на кмета Даниел Панов и ръководството на Областната дирекция МВР в старата столица. Решението за това бе взето на традиционната среща между шефовете на полицията и местната власт, проведена на 8 октомври в сградата на Община В. Търново. В нея се включиха временно изпълняващият длъжността директор на ОДМВР – В. Търново гл. инсп. Христо Христов, изпълняващият функцията ...

Откриха дрога на кораба на "Грийнпийс"

/КРОСС/ На борда на активистите на „Грийнпийс" са открити наркотични вещества. Това може да доведе до коригиране на повдигнатите срещу тях обвинения, съобщи официалният представител на следствения комитет Владимир Марин, цитиран от руските медии. Срещу екозащитниците ще бъдат повдигнати „обвинения в извършването на други по - тежки престъпления", посочи той. Преди новите данни бяха повдигнати обвинения в пиратство срещу 30 души от организацията. Той добави, че следователите са получили съдебно решение за „ареста" на кораба „Arctic Sunrise".Следователи и криминалисти изучават документите, предметите и оборудването, иззети по време на претърсването на плавателния съд , говорител на разследващия комитет. Вече е установено, че част от иззетото оборудване е с двойно предназначение и може да се използва не само за екологични цели. Това ще бъде проверено в рамките на съответната съдебна експертиза, която ще бъде назначена в най-скоро време. От своя страна от „Грийнпийс" категорично отхвърлиха отправените към тях обвинения. Според тях става въпрос за медицински препарати. Според еколозите пускането на новината за наличието на наркотици на борда се прави, за да се отклони вниманието на света от продължаващия арест на активисти екодвижението. "Корабът е претърсен от руските служби за сигурност преди няколко седмици

Засилено полицейско присъствие на #ДАНСwithme 118

Протестиращите блокираха движението за поредна вечер

    


В училище ще лъскат имиджа на бежанеца

Задача на всички – родители, учители, ученици е да помогнат по всякакъв начин на хората, които се нуждаят от помощ и те да бъдат подкрепени морално и материално. Това е записано в писмо до директорите на училища и детски градини, които трябва да създават положителен образ на чужденеца.

Стефан Цанков замести Ангел Ангелов като председател на ДАМТН

Правителството освободи Ангел Ангелов като председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и определи поста да бъде зает от Стефан Цанков.

Стефан Цанков е бакалавър по макроикономика от ПУ „Паисий Хилендарски” и магистър по топлотехника от ВИХВП – Пловдив. Има магистратура по европейска икономическа интеграция и развитие от Правителството освободи Ангел Ангелов като председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и определи поста да бъде зает от Стефан Цанков. Стефан Цанков е бакалавър по макроикономика от ПУ „Паисий Хилендарски” и магистър по топлотехника от ВИХВП – Пловдив. Има магистратура по европейска икономическа интеграция и развитие от

Стефан Цанков новият председател на ДАМТН

Правителството освободи Ангел Ангелов като председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и определи поста да бъде зает от Стефан Цанков.

Стефан Цанков е бакалавър по макроикономика от ПУ „Паисий Хилендарски” и магистър по топлотехника от ВИХВП – Пловдив. Има магистратура по европейска икономическа интеграция и развитие от Правителството освободи Ангел Ангелов като председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и определи поста да бъде зает от Стефан Цанков. Стефан Цанков е бакалавър по макроикономика от ПУ „Паисий Хилендарски” и магистър по топлотехника от ВИХВП – Пловдив. Има магистратура по европейска икономическа интеграция и развитие от

В НС е внесен сигнал срещу Борисов и Танов за Мишо Бирата

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че в парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси е внесен днес сигнал срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и бившия шеф на митниците Ваньо Танов заради случая "Мишо Бирата".

Даниела Бобева стана управител на Черноморската банка за България

Правителството определи вицепремиера по икономическото развитие Даниела Бобева за управител за България в Черноморската банка за търговия и развитие. Заместник-управител ще бъде главният секретар на Министерския съвет Нина Ставрева.
Черноморската банка е независима международна институция с регионален характер. Дейността й е насочена към финансира Правителството определи вицепремиера по икономическото развитие Даниела Бобева за управител за България в Черноморската банка за търговия и развитие. Заместник-управител ще бъде главният секретар на Министерския съвет Нина Ставрева. Черноморската банка е независима международна институция с регионален характер. Дейността й е насочена към финансира

Цифров идентификатор заменя подписа на първичните документите

Предвижда се подписът на съставителя на вътрешни документи във фирмите при използване на автоматизирани информационни системи да се замени...

Най-големият производител на консерви е обвинен в корупция

Китайските власти са арестували и обвинили директора на

Седем фирми бавят заплатите на работниците си във Видин и Монтана

550 души от областите Монтана и Видин не взимат редовно заплати, съобщи Димитър Петров, директор на "Инспекцията по труда" в Монтана. Хората работят в 7 фирми на територията на двата града. „Работниците имат право да заведат съдебни дела, ако не получат пари, които са заработили. Това трябва да стане в следващите три години, иначе могат да ги загубят", уточнява Димитър Петров. Четири частни фирми са под особен контрол в Монтана. Те развиват бизнеса си в пътното строителство, производството на тухли, добива на скални материали и животновъдствот...

TLC с нова песен (видео)

Екзотичната група, нашумяла през 90-те, най-после пусна на пазара нова песен. Парчето е от предстоящия нов сборен албум „20 Екзотичната група, нашумяла през 90-те, най-после пусна на пазара нова песен. Парчето е от предстоящия нов сборен албум „20" и се казва "Meant To Be"-балада, написана съвместно с Ne-Yo. Новата продукция на TLC ще стартира на 15 октомври и събира най-големите хитове на гърлбандата, сред които "No Scrubs", "Unpretty", "Creep" и "Waterfalls". T-

Есента буди гъбичките по краката

Отмина летният сезон, през който гъбичките по краката не виреят заради благоприятното въздействие на слънцето, сухия въздух и морската вода. С обуването на чорапи и затворени обувки те отново плъзват по кожата на краката и ноктите. Почти всеки четвърти човек страда от този неприятен проблем - гъбичките причиняват лоша миризма, парене и сърбеж. Отмина летният сезон, през който гъбичките по краката не виреят заради благоприятното въздействие на слънцето, сухия въздух и морската вода. С обуването на чорапи и затворени обувки те отново плъзват по кожата на краката и ноктите. Почти всеки четвърти човек страда от този неприятен проблем - гъбичките причиняват лоша миризма, парене и сърбеж.

Министър Цветлин Йовчев: До един месец ще подготвим нови 1500 места за настаняване на бежанци

Разкрити бяха над 1200 нови места, които вече са запълнени. До един месец ще подготвим нови 1500 места. Това заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев при изслушването му в парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред във връзка с кризата с бежанската вълна от Сирия, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Гуен Стефани пуска колекция от лакове

/КРОСС/ Американската певица Гуен Стефани пуска колекция от лакове за зашеметяващ маникюр. Блондинката, която вече успя да си спечели титлата модна икона със колекцията си от дрехи, сега планира да завладее и beauty-индустрията.Колекцията е създаден съвместно с OPI, вдъхновена от стила на самата изпълнителка. „Гуен използва грима и маникюра като аксесоари, които допълват образа й. Искахме да пуснем линия точно като оригинала - разнообразна и завладяваща като самия творец", заявиха от козметичната компания.В колекцията от Гуен Стефани момичетата ще намерят матови и гланцови лакове, както и такива с блясък.За най-големите фенове на декорацията на нокти ще бъдат пуснати червен лак, черни кристали Swarovski, сребърни, златно и оловни декоративни детайли и лепило за тях. Линията от хитовата изпълнителка ще излезе на пазара в началото на следващата година.

Полицията в САЩ арестува осем конгресмени

Общо осем конгресмени в САЩ бяха арестувани заради отказ да изпълнят полицейско разпореждане. Това се случи по време на демонстрация в подкрепа на нелегалните имигранти, която се проведе във Вашингтон, пред Капитолия. Всички арестувани са демократи, като полицията ги е прибрала, тъй като са отказали да напуснат посоченото от силите на реда място. На демонстрацията е имало 10 хил. души, съобщава Нова телевизия. Митингът се проведе заради недоволството от бавната работа на Конгреса по отношение на законодателство, което ще легализира на 11 млн. нелегално пребиваващи в САЩ имигранти.  

Китай стопил влиянието на САЩ в Азия?

Обама първо отмени посещението си в Малайзия, а после и тези във Филипините

Европейските борси приветстваха номинацията на Йелън, но затвориха с понижения

Продължаващата вече девети ден политическа криза в САЩ отново диктуваше настроенията в Европа

    


Искат да затворят пътя между Хасково и Димитровград заради ремонта на новата магистрала

За 6-месечен период да бъде затворен главния път Хасково-Димитровград заради строителството на магистрала”Марица” е поискало сдружението-изпълнител на проекта, в писмо до сектор „Пътна полиция” -Хасково. Кметът на Димитровград Иво Димов днес изрази отрицателното становище на общината за реорганизация на пътния участък.

В община Димитровград е депозирано писмо от сектор „Петна полиция” -Хасково, с което търсят становището на общината да бъде затворен пътят Хасково-Димитровград заради изграждането на автомагистралата. “Това е безумие. Категорично възразявам върху всякакви  опити или планове за затваряне на този път. Той е изключително натоварен. Знаете, колко хора пътуват за работа в направление Хасково-Димитровград и обратно. Реорганизацията ще се отрази и на бизнеса”, коментира кметът Иво Димов.

Иво Димов, кмет на община Димитровград

Според него, ако отсечката между Димитровград и Хасково бъде затворена, това ще удължи пътя в едната посока с 25,6 км., ако се минава през село Добрич. Реорганизацията ще доведе до редица проблеми.

“Ще настъпи пълен транспортен хаос. Още повече, че идва зима. Обходният път през Добрич, който се предлага ще бъде разбит от тежката техника. В момента на пътя към с. Каснаково текът строително-ремонтни дейности по проект, свързан с Извора на нимфите. Там също е невъзможно минаването на тежка техника”, сподели градоначалникът.

Общината не е получила официално писмо с искането на строителя на магистрала “Марица”, сподели кметът. Не е ясно къде точно се иска затваряне на отсечката, а също и аргументите на фирмата-изпълнител. Кметът изрази съмнение дали фирмата ще се вмести в срока от половин година. В петък на работна среща с ресорния министър, градоначалникът ще постави въпросът с затварянето на пътя, като поиска съдействие. От сектор „Пътна полиция” -Хасково коментираха за „Рекординг”, че са изпратили становище до Агенция пътна инфраструктура с забележки за временната организация на пътя. От АПИ все още не са върнали отговор.

Гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

 

 

Нови съдебни поръчки бавят разследването за атентата на летище Бургас

Нови съдебни поръчки бавят разследването по случая с атентата на летище Бургас от юли м.г., обясни директорът на Националното следствие Бойко Найденов. Той добави, че все още се чакат останалите поръчки, изпратени до чуждите държави. Найденов обяви, че се надява разследването да приключи до пролетта на 2014-та, за когато главният прокурор Сотир Цацаров постави финалния срок. Найденов участва в международна конференция, посветена на борбата срещу фалшифицирането на евровалута. Той обясни, че България не е сред държавите, които са на челнит...

БСП и ГЕРБ с изравнени сили, Атака губи подкрепа

Институтът за модерна политика констатира в ново социологическо проучване, че ГЕРБ и БСП са изравнили сили – БСП събират 18,5, а ГЕРБ – 16,5 от гласовете на избирателите. Битката между тях е патова, ако не се намесят нови играчи, сочат данните на Института за модерна политика. Рязко е намаляло одобрението за Атака, която събира само 1,4 % от гласовете на гласуващите, предаде КРОСС.

Точно както и останалите социологически агенции, провели изследвания през последните месеци, ИМП регистрира изненадващо масово одобрение за още несъществуваща политическа формация. Според анализаторите на ИМП несъздаденото още движение на Николай Бареков, което ще бъде официализирано през януари 2014, вече има натрупан достатъчно електорален потенциал, за да влезе в парламента, ако сега се проведат предсрочни избори. Избирателите са посочили, че в периода 21 септември – 28 септември са имали готовност да дадат на Николай Бареков и неговата формация толкова гласове, колкото и за Реформаторския блок – около 5 %. При това е важно да се отбележи, че Реформаторският блок е коалиционна политическа формация, в която са събрани стари и добре познати партии и движения.

Четирима от всички анкетирани подкрепят протестите – около 41% от избирателската маса. Контрапротестите са подкрепени от всеки седми. Близо половината избиратели не подкрепят и двата протеста или не изявяват отношение към тях.

От партиите в Реформаторския блок с най-високо одобрение се ползва ДСБ, а най-много отрицателни гласове акумулира движението на Меглена Кунева. Интересното е, че в негативната и в отрицателната скала движението на Николай Бареков има много по-добри стойности, отколкото партията на Кунева, ДСБ и СДС.

Смениха шефа на МВР Враца

Мотивите не се уточняват, но се посочва, че комисар

Microsoft награди със $100 хил. програмист открил проблем със сигурността на Windows 8.1


Софтуерният специалист Джеймс Форшоу е получил награда в размер на $100 хил. от Microsoft, съобщи компанията. Форшоу е открил необикновен начин за заобикаляне на защитите на Windows 8.1, който е заслужил пълната награда, която софтуерният гигант дава.

Разбира се, Microsoft не разкрива подробности за проблема. Компанията обаче споделя, че откритието на Форшоу й позволява да развие защита против цял клас атаки и ще ограничи възможностите на хакерите за злоупотреби дори и при успешно...

Програмист получи $100 хил. за открит проблем със сигурността на Windows 8.1


Софтуерният специалист Джеймс Форшоу е получил награда в размер на $100 хил. от Microsoft, съобщи компанията. Форшоу е открил необикновен начин за заобикаляне на защитите на Windows 8.1, който е заслужил пълната награда, която софтуерният гигант дава.

Разбира се, Microsoft не разкрива подробности за проблема. Компанията обаче споделя, че откритието на Форшоу й позволява да развие защита против цял клас атаки и ще ограничи възможностите на хакерите за злоупотреби дори и при успешно...

Ако изборите са днес: БСП води на ГЕРБ с 1,9%, 4 партии влизат в парламента

Четири политически формации влизат в парламента, ако изборите бяха в края на септември. 

Това показват резултатите от изследване на Института за модерна политика, проведено в периода 21-28 септември 2013 г. ВИЖ ГО ТУК.

БСП има преднина пред ГЕРБ. Заедно с тях депутати биха имали още ДПС и Реформаторският блок. 

За БСП ще гласуват ... Четири политически формации влизат в парламента, ако изборите бяха в края на септември. Това показват резултатите от изследване на Института за модерна политика, проведено в периода 21-28 септември 2013 г. ВИЖ ГО ТУК. БСП има преднина пред ГЕРБ. Заедно с тях депутати биха имали още ДПС и Реформаторският блок. За БСП ще гласуват ...

ЦСКА подкрепи треньора Ивайло Петев

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов подкрепи колегата си Ивайло Петев, който преди ден бе нападнат от фенове на "Левски". "Този жесток акт на саморазправа е гавра и поругаване не само с него, а и срещу треньорската професия у нас. Потресен съм! Като обикновен гражданин, като човек цял живот свързан с футбола, и като член на треньорската комисия. Призовавам за незабавна реакция и недопускането на подобен зловещ сценарий, с който и да е колега, където и да е в България. Опетнено е името на наш треньор! Опетнено е името на наш двукратен шампион! Опетнено е името на един от най-кадърните ни специалисти, който вече е канен на работа и в чужбина. Това е мегаскандал! Г-н Петев, Иво, аз, както и моят клуб (мой, защото му принадлежа), заставаме твърдо до теб в този тежък момент. Вярвам, че треньорската гилдия у нас ще направи същото", посочва Стойчо Младенов.

Стойнев: Цената на парното няма да се променя

До края на отоплителния сезон цената на парното няма да се променя. Това заяви министърът икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, предаде репортер на БГНЕС.

Експерти точили МВР с извънреден труд

Експерти в МВР са си докарвали почти двойна заплата като са полагали извънреден труд, без да е имало нужда от това.

Биляна Петринска: Когато се влюбвам, се влюбвам до болка

С нея наистина е уютно. Винаги идва навреме, обича шоколад и кафе, винаги знае какво иска, а често иска предимно да се забавлява. Можем да говорим за незначителни неща като за винтидж магазините в Париж, можем и неусетно да скочим в значителни теми като пълните театрални салони и празните от смисъл телевизионни рейтинги. Можем да говорим по... С нея наистина е уютно. Винаги идва навреме, обича шоколад и кафе, винаги знае какво иска, а често иска предимно да се забавлява. Можем да говорим за незначителни неща като за винтидж магазините в Париж, можем и неусетно да скочим в значителни теми като пълните театрални салони и празните от смисъл телевизионни рейтинги. Можем да говорим по...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване