Розберг печели в Монако, Хамилтън - втори

Нико Розберг от тима на Мерцедес спечели състезанието от Формула 1 в Монако. Розберг, който стартира от първа позиция, не отстъпи дори за миг първото място на съотборника си Люис Хамилтън.
Британецът удържа на атаките на пилота от Ред Бул Даниел Рикардо и така осигури на тима си пета двойна победа от началото на сезона. Нико Розберг от тима на Мерцедес спечели състезанието от Формула 1 в Монако. Розберг, който стартира от първа позиция, не отстъпи дори за миг първото място на съотборника си Люис Хамилтън. Британецът удържа на атаките на пилота от Ред Бул Даниел Рикардо и така осигури на тима си пета двойна победа от началото на сезона.

МВР: Изборният ден протича нормално

София /КРОСС/ Към момента изборният ден започна и протича нормално. Това съобщи на пресконференция шефът на "Националната полиция" Тодор Гребенаров. 11 722 са секциите под охрана, за което са ангажирани над 12 000 служители на министерството. Организацията е идентична с предходни избори.Към 15:00 ч. са постъпили общо 96 сигнала за нарушение на изборния процес. Тринайсет досъдебни производства за нарушаване на изборните права са образувани от началото на предизборната кампания до днес. По думите на Гребенаров най-много - пет от тях, са за купуване на гласове. Близо 400 сигнала за различни нарушения е получила полицията за същия период от време. Издадените удостоверения за гласуване на лица без документи за самоличност са близо 750, като над 300 от тях са издадени само днес.След 15:00 ч. е постъпил сигнал от наблюдател в МВР за купуване на гласове пред Полиграфическия техникум, съобщи Гребенаров. По случая са проверени два автомобила и са установени 10 души - 8 пълнолетни и 2 непълнолетни. Към момента се проверява и трета кола.Четирима души са задържани в Панагюрище и Пазарджик, като до ареста им се е стигнало за това, че са отказали да изпълнят полицейско разпореждане, стана ясно още от думите на Гребенаров.

Прогноза към 17 ч.: 28 градуса при НДК, 22 - на "Позитано"

28 градуса край НДК и 22 - на "Позитано", отчетоха синоптиците, съобщи БГНЕС. На бул. "Стамболийски" градусите са малко над 16. Температурата край хотел "Хемус" бе около 10 градуса. В панелните блокове са измерени около 6.2 градуса. Скоростта на вятъра към 16.00 часа се увеличи до 25.5 м/с. На националния площад около 4 градуса. На всички останали места в столицата термометрите показват под 3 градуса. Скоростта на вятъра достигна около 30 м/с.

42.6% пренаредили листите, най-много за Реформаторите

Очаква се пренареждане за някои партии, смята Димитър Ганев


БСП очаква разликата с ГЕРБ да се стопи

Окончателните данни ще покажат повече гласове за БСП смята червеният депутат Антон Кутев


Украйна гласува на фона на нестихващото напрежение

Започнаха ключовите за бъдещето на Украйна президентски избори. В източната част на страната, където напрежението отново ескалира не бяха отворени много от избирателните секции. Активността на избирателите на гласуването за президент на Украйна е 17,52%, по данни към 11 часа местно време, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на заместник-председателя на ЦИК Жанна Усенко-Черная.

Прокуратурата в Добрич е сезирана за купуване на гласове


От РИК-Добрич са препратили до прокуратурата сигнали за купуване на гласове. Жалбите са от ГЕРБ и Коалиция за България и са свързани със секции с предимно ромски избиратели в Добрич. Получен е и сигнал, че пред секция в Балчик от автомобил със софийска регистрация се раздават банкноти на избиратели.

По данни на председателя на комисията Ивелина Илиева при извършените проверки не са потвърдени сигналите за нарушения. Общо 11 са подадените жалби в РИК до 15 часа. Изборният ден протича...

Астролог: Излизаме от критичния период

София /КРОСС/ Излизаме от критичния период, който преживяхме в продължение на месеци заради ретроградната Венера. Това прогнозира пред ТВ7 астроложката Оксана.Май месец е ключов и е предпоставка да се настани спокойствие у нас. Отрицателните преживелици от началото на годината досега остават зад гърба ни, а през следващата година и половина не ни очакват подобни трудности. Дори имаме шанс да започнем нов бизнес или успешни проекти. Дори и хората, които са се разделили наскоро, имат възможност да се съберат отново.До края на годината обаче има възможност да излязат наяве корупционни скандали. Хората трябва да внимават и с това как разполагат с парите си. Всичко, което е покрито, ще изплува, а задкулисието ще излезе наяве.По думите на Оксана звездите могат да предвещаят бъдещето, но всичко е в нашите ръце и ние можем да променим живота си към добро. Астролозите могат да дадат насоки на клиентите си и те да могат да ги използват в положителна посока.

Избиратели се оплакват, че не са успели да гласуват

Изборният ден може да приключи и след 20 ч. на места


Калфин: Пуснах гласа си за повече почтеност в политиката

/КРОСС/ Пуснах гласа си за повече почтеност в политиката - за това говорим, за това се борим и се надявам да виждаме да виждаме повече такива усилия у политиците в България. Това заяви евродепутатът Ивайло Калфин пред журналисти, след като упражни правото си на глас в столичното 28 СОУ „Алеко Константинов" в квартал „Красна поляна". Той изрази увереност в добрия резултат от вота. Като най-лошата, която е виждал - така Калфин определи еврокампанията. „Всички бягаха от темите, които са важни, от темите, свързани с ЕС, от темите, свързани с българските приоритети, цялата кампания беше свързана с вътрешнопартийни битки. Ивайло Калфин каза, че не смята евровота за показателен за вътрешнопарламентарен вот. Според него това е бил използван аргумент за стягане на редиците на най-твърдия електорат на партиите в управлението. Той коментира, че стягането на най-тесния партиен вот - това, което сочи избирателната активност към момента - не помага много на България. „И това е успешен резултат от тактиката, която имаха големите партии - общо взето да смачкат предизборната кампания - на фона на ниската активност да могат те да блеснат с твърд електорат. Жалко ако това се случи, до края на деня все пак има време това да се реши", каза евродепутатът

Пандизчия в ареста на пернишкото следствие отказа да гласува на евроизборите

До 12 часа приключил изборният ден в бобовдолския затвор, каза шефът на тюрмата Александър Апостолов.

При това с близо 100% аткивност. От 25 с право на глас чакащи присъда мъже пуснали 24, пише trud.bgt. Един бил конвоиран до съседния Перник преди седмица по дело в тамошния съд и по разпореждане на състава останал в следствения арест там. От охраната обявили, че той няма да гласува и затворили урната.

Маргарита Попова гласува в Токио

Гласувах за това проектът Европейски съюз да стане такъв, че наистина да мога да разчитам реални възможности за отстояване на българския национален интерес“. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в Токио, съобщиха от прессекретариата на президентството.
Вицепрезидентът упражни правото си на глас в изборите за български представители в Гласувах за това проектът Европейски съюз да стане такъв, че наистина да мога да разчитам реални възможности за отстояване на българския национален интерес“. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в Токио, съобщиха от прессекретариата на президентството. Вицепрезидентът упражни правото си на глас в изборите за български представители в

Италиански журналист убит край Славянск

/КРОСС/ Италиански журналист е бил убит вчера при минометен обстрел край украинския град Славянск. Това съобщи италианското външно министерство, цитирано от АФП.„За съжаление всички сведения, с които разполагаме, свидетелстват, че той е починал. Очакваме само второ потвърждение - разпознаване на тялото", каза говорител на ведомството.От министерството поискаха от украинските власти да изяснят обстоятелствата около смъртта на журналиста.

През нощта е открит огън срещу централата на ПАСОК в Атина


Гръцки отряд за борба с тероризма разследва нападение срещу централата на партия ПАСОК, предаде "Ройтерс". Два куршума са пробили прозорците на сградата.

Днес гърците гласуват на втори кръг на местни избори и на избори за европарламент. На тях се гледа като на референдум за управлението на правителството на  Антонис Самарас.

Нападението срещу централата на ПАСОК, разположена в един от централните квартали на Атина, най-вероятно се е случило през нощта. Офисът на партията...

Избирателната активност за евроизборите бележи лек възход в големите еврочленки


Избирателната активност в изборите за Европейски парламент, която според прогнозите би трябвало да е по-ниска в контекста на разпростиращия се евроскептицизъм, по-скоро бележи увеличение към средата на деня в няколко страни членки, обобщава агенция "Франс прес".

Във Франция към 12 ч. местно време са гласували 15.7% от избирателите, което е с почти един процент в сравнение с данните за същия час на изборите през 2009 г. Франция избира 74 евродепутати.

В Германия според...

Барселона се прицели в Хуан Мата

Ръководството на Барселона има намерение да се опита да привлече офанзивния халф на Манчестър Юнайтед Хуан мата през лятото, съобщават медиите в Испания. Каталунците ще претърпят сериозни промени в съ...

Кои са българските евродепутати, които ще отидат в ЕП

Математиците изчислиха кои са вероятните български евродепутати, които страната ни ще изпрати в новия Европейски парламент. ГЕРБ ще изпрати най-много евродепутати в Брюксел - 6-има. Според прогнозите...

Сестрите Уилямс с победи на старта в Париж

Сестрите Винъс и Серина Уилямс записаха убедителни победи в първите си мачове на Ролан Гарос и вече са съвсем близо до сблъсък в третия кръг на турнира. Винъс успя да надделее в равностоен първи сет с...

Помощници на хора с увреждания: ББЦ диктува по телефона, Атака дава консерви

Към 18:00 ч. в изборния ден 302 доброволци се отзоваха на призива на Гражданско движение „ДНЕС” и дойдоха с личните си автомобили в гражданските приемни на Движението в цялата стра...

Татяна Дончева: БСП може да се оправдае, с каквото си иска

"БСП може да се оправдае с каквото си иска". Това заяви Татяна Дончева, която коментира резултатите от днешния вот за европарламент. "Този път социолозите бяха коректни, новина днес не ...

Вицепрезидентът Маргарита Попова гласува в Токио


Гласувах за това проектът Европейски съюз да стане такъв, че наистина да мога да разчитам реални възможности за отстояване на българския национален интерес“. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в Токио, съобщиха от прессекретариата на президентството.
Вицепрезидентът упражни правото си на глас в изборите за български представители в Гласувах за това проектът Европейски съюз да стане такъв, че наистина да мога да разчитам реални възможности за отстояване на българския национален интерес“. Това заяви вицепрезидентът Маргарита Попова в Токио, съобщиха от прессекретариата на президентството. Вицепрезидентът упражни правото си на глас в изборите за български представители в

"Сова Харис": АБВ нанесе удар на БСП

"Медиана": "България без цензура" е голямото явление на тези избори


Едно бързо и 11 досъдебни производства за купуване на гласове

Образувани са 11 досъдебни производства и едно бързо производство за купуване на гласове, съобщи на пресконференция директорът на Национална полиция Тодор Гребенаров.

Ромски вот пълни урните в Лом

Опашки от избиратели се извиха още от зори пред урните в ромските квартали на Лом. Нетърпеливите избиратели чакаха по половин час и повече, за да пуснат бюлетини в урните.
- Гласуваме и ние за Европата, да станеме като тях, да имаме сичко!, обясни зора си да гласува за евродепутати млада майка, тръгнала с бебе на ръце към секцията. Опашки от избиратели се извиха още от зори пред урните в ромските квартали на Лом. Нетърпеливите избиратели чакаха по половин час и повече, за да пуснат бюлетини в урните. - Гласуваме и ние за Европата, да станеме като тях, да имаме сичко!, обясни зора си да гласува за евродепутати млада майка, тръгнала с бебе на ръце към секцията.

Шимон Перес посрещна папата

/КРОСС/ Папа Франциск пристигна в Израел. Франциск е пристигнал с хеликоптер от град Витлеем на Западния бряг. Той кацна на летището Бен Гурион в близост до Тел Авив, където беше посрещнат от израелския президент Шимон Перес.

Нико Розберг спечели Гран при на Монако и поведе в класирането


Пилотът на "Мерцедес" Нико Розберг спечели Гран при на Монако и излезе начело в генералното класиране във Формула 1.  

След четири поредни втори места германецът пресече първи под карирания флаг за втори път през сезон след първия старт в Австралия.

Той прекъсна серията от четири поредни победи на своя съотборник Люис Хамилтън, който остана втори на градското трасе в княжеството.

Англичанинът се движеше на секунда изоставане от лидера през по-голямата част на...

Близо 40% от ромите гласували за ДПС

За БСП са дали гласа си 26 на сто, за ГЕРБ - 11%


Берлин не иска да увеличава разходите за отбрана

Германският финансов министър Волфганг Шойбле не вижда причина да бъде увеличен бюджетът за отбрана на неговата страна заради украинската криза, предаде Ройтерс като цитира негово интервю за сп. "Шпигел".   Главнокомандващият силите на НАТО в Европа (Филип Брийдлав -бел. ред.) заяви този месец, че действията на Русия в Украйна показват, че Москва не се държи като партньор и това трябва да накара повече от членките на алианса да увеличат разходите за отбрана.   Шойбле обаче заяви, цитиран от БТА, че увеличаването на разходите или засилването на присъствието на войски по източните граници на НАТО може да увеличи политическото напрежение.   "Деветдесет процента от обществото не само в Германия и ЕС ще възприеме това като влошаване на ситуацията", каза финансовият министър.   "Увеличаването на бюджета за отбрана в момента не би бил умен ход", допълни той.   Страните трябва да покажат разбиране към факта, че заради историята на Германия и ролята й в двете световни войни тя е никак не е склонна да използва военни ресурси.   Заради нацисткото минало Германия се превърна в пацифистка страна, въпреки че неотдавна обеща да поеме по-активна роля във външната политика и мироопазващите мисии.   Разходите за отбрана на Германия през 2013 г. възлязоха на 1.4 процента от брутния вътрешен продукт (БВП) по данни на Международния институт за изследване на мира в Стокхолм.

Пореден трус в Турция разлюля Хасково

Нов вторичен трус в Западна Турция след силното земетресение с магнитуд 6.9, станало на 24 май в Бяло море, бе усетен и в Хасково днес. Днешното земетресение е с магнитуд 4.6 по Рихтер и епицентър на 38 км северозападно от Чанаккале и на 239 км северно от Измир, по данни на Европейския средиземноморски сеизмологичен център. Регистрирано е в 14:38:39 ч. Земетресението е продължило около половин минута и е усетено по-леко от вчерашното, най-вече по високите етажи в Хасково, Димитровград, Харманли и Свиленград, съобщи БНР. Няма данни за разрушения и пострадали. Над 150 са вторичните трусове след вчерашното силно земетресение. Само от 00:00 ч. до 13:08 ч. на 25 май (UTC), 16:08 ч българско време, са станали 47 земетресения в региона.

Без ток във Варна и областта утре ще са...

Поради профилактика и неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, утре - 26 май - понеделник, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 17:00 ч. - гр.Варна - частта от местност "Св.

Паси: Изборите ще бъдат експлоатирани и в България, и в Европа

София /КРОСС/ Дискусията ми се стори твърде отдалечена от реалната тема, дори в някаква степен провинциална, каза пред БНТ бившият министър по европейските въпроси Гергана Паси. Според нея тези избори ще бъдат експлоатирани и в България, и в Европа. „В ЕП ще видим покачване в доверието към социалистите, ЕНП отново ще бъде първа политическа сила.", каза тя и добави, че всички ще намерят сегмент от общата картина, в който ще кажат, че побеждават. „Тези избори са за това дали искаме Европа, която инвестира в конкурентоспособност или една по-социална Европа. Моето лично мнение е,че тази дилема е измислена, защото няма как да имаме по-социална Европа, ако тя не е по-ускорено развиваща се.", заяви бившият министър по Европейските въпроси Гергана Паси. По думите й различните евродепутати принадлежат към различни политически семейства, но е съвсем естествено да има теми, по които те да се обединяват.„Дори и като неправителствен сектор ние се опитахме да направим дискусия и се оказа практически невъзможно да сложим около една маса всички големи политически сили. От това губим всички ние.", посочи тя като добави, че през последните 30 дни хората не са се мотивирали достатъчно. Политическият психолог Димитър Гронев пък е на мнение, че в надпреварата за Европейски парламент у нас няма политика, тя се подрежда по-назад. „Левицата строи кампаниите си по следния начин: предлага политика и обслужващи тази политика личности

11 досъдебни производства и едно бързо прозиводство за организиране и купуване на гласове

Образувани са 11 досъдебни производства и едно бързо прозиводство за организиране и купуване на гласове, съобщи на пресконференция директорът на Национална полиция Тодор Гребенаров.
Изборният ден протича към момента нормално. Общо сме поели под охрана 11 722 секции, с личен състав от МВР 12 059 служители, Образувани са 11 досъдебни производства и едно бързо прозиводство за организиране и купуване на гласове, съобщи на пресконференция директорът на Национална полиция Тодор Гребенаров. Изборният ден протича към момента нормално. Общо сме поели под охрана 11 722 секции, с личен състав от МВР 12 059 служители,

Нашариха с числото на една от коалициите ромски квартал в Стара Загора

Номерът на бюлетината на БСП украси всички пътища към избирателните секции в ромския квартал "Лозенец" в Стара Загора. С червен спрей бе изрисувано 15 и на стените на училище "Христо Смирненски" в махалата, където бяха разположени 4 секции, всички стълбове, рекламни пана, електрически табла и гаражи също бяха дамгосани с въпросният номер в Номерът на бюлетината на БСП украси всички пътища към избирателните секции в ромския квартал "Лозенец" в Стара Загора. С червен спрей бе изрисувано 15 и на стените на училище "Христо Смирненски" в махалата, където бяха разположени 4 секции, всички стълбове, рекламни пана, електрически табла и гаражи също бяха дамгосани с въпросният номер в

Съседка на семейството на Валя: Това дете е убито преди да падне в Черно море

"Не вярваме да се е самоубила, има друга истина". Това коментираха на висок глас възрастни жени, дошли на поклонението на намерената удавена в морето в Бургас 24-годишна медицинска сестра Валентина Иванова, съобщи "Флагман".
Според местните жители красивата Валентина, от която е лъхало живот и оптимизъм приживе, е имала връзки с мъже, някой, "Не вярваме да се е самоубила, има друга истина". Това коментираха на висок глас възрастни жени, дошли на поклонението на намерената удавена в морето в Бургас 24-годишна медицинска сестра Валентина Иванова, съобщи "Флагман". Според местните жители красивата Валентина, от която е лъхало живот и оптимизъм приживе, е имала връзки с мъже, някой,

11 досъдебни производства и едно бързо прозиводство за организиране и купуване на гласове

Образувани са 11 досъдебни производства и едно бързо прозиводство за организиране и купуване на гласове, съобщи на пресконференция директорът на Национална полиция Тодор Гребенаров.
Изборният ден протича към момента нормално. Общо сме поели под охрана 11 722 секции, с личен състав от МВР 12 059 служители, Образувани са 11 досъдебни производства и едно бързо прозиводство за организиране и купуване на гласове, съобщи на пресконференция директорът на Национална полиция Тодор Гребенаров. Изборният ден протича към момента нормално. Общо сме поели под охрана 11 722 секции, с личен състав от МВР 12 059 служители,

Психично болен се барикадира в дома си в Бургас, плаши полицаите с нож

Психично болен мъж от Бургас заплаши полицаи със самоубийство, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.
Около 19.45 часа снощи е получен сигнал за буйстващ психично болен мъж, от село Страцин, община Поморие, който изпочупил покъщнината си.
34-годишният И.А. се заключил в дома си, и отказвал да излезе, за да бъде транспортиран в Центъра за психично здраве Психично болен мъж от Бургас заплаши полицаи със самоубийство, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Около 19.45 часа снощи е получен сигнал за буйстващ психично болен мъж, от село Страцин, община Поморие, който изпочупил покъщнината си. 34-годишният И.А. се заключил в дома си, и отказвал да излезе, за да бъде транспортиран в Центъра за психично здраве

ГЕРБ са безспорни победители, колапс при БСП!

Андрей Райчев: Сред губещите на евровота са АБВ, "Атака" и НФСБ


Психично болен се барикадира в дома си в Бургас, плаши със самоубийство

Психично болен мъж от Бургас заплаши полицаи със самоубийство, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.
Около 19.45 часа снощи е получен сигнал за буйстващ психично болен мъж, от село Страцин, община Поморие, който изпочупил покъщнината си.
34-годишният И.А. се заключил в дома си, и отказвал да излезе, за да бъде транспортиран в Центъра за психично здраве Психично болен мъж от Бургас заплаши полицаи със самоубийство, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Около 19.45 часа снощи е получен сигнал за буйстващ психично болен мъж, от село Страцин, община Поморие, който изпочупил покъщнината си. 34-годишният И.А. се заключил в дома си, и отказвал да излезе, за да бъде транспортиран в Центъра за психично здраве

Едуард Сноудън проверява може ли да се върне в САЩ след скандала с подслушванията


Почти година след началото на "Аферата "Сноудън", бившият сътрудник на Националната агенцията за разузнаване на САЩ Едуард Сноудън обмисля възможността да се върне в родината си, съобщава германското списание Der Spiegel. Самият той не участва в преговорите с правителството и те се водят от адвоката му Волфганг Калек, поясняват от изданието. 

По закон в САЩ Сноудън го чака дълга присъда за разпространението на секретна информация. Въпреки това правителството е склонно да го пусне да...

БСП губи сред най-младите, в селата сериозно се намесва ДПС

ГЕРБ е най-силна в средните възрастови групи, смятат анализатори


Патриарх Неофит гласува за евроизборите в Москва

Той е на първата си визита в руската столица, гост на патриарх Кирил


Психично болен плаши полицаи със самоубийство

Бургас /КРОСС/ Психично болен мъж от Бургас заплаши полицаи със самоубийство, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Около 19.45 часа снощи в Районно управление "Полиция" - Поморие е получено съобщение за буйстващ психично болен мъж, от село Страцин, община Поморие, който изпочупил покъщината си. 34-годишният И.А. от село Страцин, се заключил в дома си, и отказвал да излезе, за да бъде транспортиран в Центъра за психично здраве "Професор Иван Темков" в Бургас за оказване на специализирана помощ. И.А. заплашил полицаите, че ако направят опит да го изведат от дома му принудително, ще се самоубие. Служителите забелязали, че мъжът държи нож в ръката си, и има следи от кръв в областта на корема. Изпратени са екипи от "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР - Бургас, като в 00.35 ч. И.А. е задържан, чрез използване на помощни средства "белезници". Прегледан е от екип на "Спешна помощ", като са констатирани две повърхностни порезни рани в коремната област, след което И.А. е транспортиран за настаняване и лечение в Центъра за психично здраве "Професор Иван Темков" в Бургас.

Смазваща преднина за лидера в голямото мерене (15-16 ч). Може ли вторият да навакса?

Само 1/5 от българите са участвали досега в класацията на "24 часа" за най-популярните певци и групи днес. Резултатите към 15 ч  показват разлика от 9% между първите двама.
Веселин Маринов получава 29% от гласовете, Йосиф Кобзон - 20%, Есил Дюран - 12%, Деси Добрева - 10%, "Фондацията" - 7%, Николина Чакърдъкова - 5%, %, Само 1/5 от българите са участвали досега в класацията на "24 часа" за най-популярните певци и групи днес. Резултатите към 15 ч  показват разлика от 9% между първите двама. Веселин Маринов получава 29% от гласовете, Йосиф Кобзон - 20%, Есил Дюран - 12%, Деси Добрева - 10%, "Фондацията" - 7%, Николина Чакърдъкова - 5%, %,

Кметът на Стара Загора сезира прокуратурата за нерегламентирано запечатване на вратата на кметския наместник

Стара Загора /КРОСС/ Кметът на Стара Загора Живко Тодоров сезира прокуратурата за нерегламентирано запечатване на вратата на кметския наместник в с. Плоска могила в изборния ден.Около 11.00 ч. днес в кметството на селото пристигнал наблюдател към Секционната избирателна комисия, който принудил Недко Леонардов, кметски наместник на с.Плоска могила, да напусне района на кметството. По негово настояване председателят на СИК запечатал кметския кабинет с лента, подпечатана с печата на секционната избирателна комисия. Комисия, изпратена от кмета на Стара Загора, е съставила протокол за деянието, който заедно с писмено обяснение на кметския наместник и снимков материал са предоставени на прокуратурата. В сигнала си до Районна прокуратура Стара Загора Живко Тодоров настоява за извършване на проверка и образуване на досъдебно производство, при наличие на необходимите предпоставки.

Ивет с втора победа във Вила Реал

Ивет Лалова записа втора победа за тима на "Енка" в група А на Европейската клубна купа по лека атлетика в португалския град Вила Реал де Санто Антонио. Лалова беше на последен пост в щафетата на 4 по 100 метра, която турския състав спечели с време 45,55 секунди.

Илияна Йотова: БСП ще приеме резултатите такива, каквито са

"БСП ще приеме резултатите такива, каквито са, защото това е волята на българския народ". Така Илияна Йотова коментира първите резултати от днешния изборен ден за европейски парламент. Илиян...

Наглият Кутев: Нямам идея какво прави Ковачки

Нека напомним, че това са данни от exit poll. Смятам, че тази разлика ще се скъси – да си спомним президентските избори, когато първо се говореше за 11% преднина на ГЕРБ, накрая тя остана 7%...

ГЕРБ огласят с викове "Победа!", на "Позитано" е тихо

Докато централата на ГЕРБ е огласена от бурни викове "Победа!", пълна тишина цари на "Позитано" 20, предаде Нова тв. От партията на ГЕРБ, които според социологическите проучвания,...

Според exit poll: Меркел печели в Германия, Ципрас - в Гърция

Консервативната партия Християндемократически съюз (ХДС) на канцлера Ангела Меркел печели с 36% изборите за Европейски парламент. На второ място останаха лявоцентристите от Германската социалдемок...

ЦИК разпореди сайтовете да спрат публикуването на класации с резултати

Малко преди края на изборния ден ЦИК издаде указание да спре публикуването на класации в сайтовете. В съобщението си до медиите от комисията посочиха: "При извършена проверка от Централната изб...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване